Indholdsfortegnelse

Velkommen til Enneagram Akademiet

Hos Enneagram Akademiet tilbyder vi en bred vifte af kurser og uddannelser både i privat og ledelsesregi. Vi udbyder kurser på alle niveauer, og har således både noget for dig, der er helt ny til Enneagrammet, og for dig, der ikke kan få Enneagram nok og kontinuerligt ønsker at udvide din viden og dit Enneagramfundament.

Nedenfor finder du et overblik og en kort beskrivelse af hvert kursus.

Kurser og Uddannelser

Vores kursusudbud starter ved vores gratis introduktionsaften til Enneagrammet. Her kan du deltage enten ved et fysisk foredrag eller online, hvor du vil blive præsenteret for det grundlæggende i Enneagrammet og Enneagrammets 9 personlighedstyper. Det er en aften med mange grin og selverkendelsesøjeblikke, og du vil gå herfra med en god forståelse af, hvad Enneagrammet går ud på, og hvorfor det kan være relevant for dig. Vi afholder typisk introduktionsaftener 5-6 gange om året.

Grunduddannelsen er din første uddannelse i Enneagrammets teori og praksis. Uddannelsen giver dig en grundig gennemgang af Enneagrammet som personlighedsudviklingsværktøj, de 9 personlighedstyper, og berører også de 3 menneskelige instinkter. Denne uddannelse giver dig et solidt fundament at arbejde videre med Enneagrammet fra, og du vil med det samme kunne begynde at bruge det i dit eget liv. Grunduddannelsen løber over 3 kursusdage, plus et online modul. Vi udbyder Grunduddannelsen 2-3 gange om året.

Master Classes er vores specialiseringskurser inden for specifikke områder af Enneagrammet, hvor vi bruger 3 dage på at dykke ned og fordybe os i en niche. Vi udbyder i øjeblikket 5 forskellige Master Classes, men tilføjer løbende flere. Deltager du i 4 Master Classes, har du muligheden for at certificere dig Enneagram Master, vores højeste certificeringsniveau. 

Enneagram Practitioner er uddannelsen for dig, der ønsker at dykke ned i Enneagrammet på et livsforandrende niveau. Deltidsuddannelsen løber over et halvt år, og ender med en certificering. Efter uddannelsen vil du blive fuldt ud i stand til at praktisere og inkorporere Enneagrammet i dit liv, lige som du også vil kunne formidle det til andre og bruge det i arbejdssammenhæng, f.eks. inden for coaching, HR, ledelse eller noget helt fjerde. Vi udbyder Practitioner Uddannelsen 1 gang om året.

Vores gratis foredrag Lederens Enneagram er en introduktion til dig, som ønsker at vide mere om hvad Enneagrammet kan tilbyde i ledelsesregi. Hvorfor det er vigtigt at kende sig selv som leder, og hvilken betydning det kan have for dit lederskab. Vi afholder foredragene 2-3 gange om året. 

Enneagrammet Executive er en lederuddannelse for ledere, coaches, selvstændige eller dig, der arbejder med udvikling af ledere. Deltidsuddannelsen løber over et halvt år, og afsluttes med en certificering. Udover at få en dybdegående forståelse af Enneagrammets teori, træner uddannelsen dig i at kunne iværksætte Enneagrammet i din ledelse, både i forhold til dit team, men i særdeleshed også hos dig selv som leder. I ledelsesregi bruger vi Enneagrammet som redskab til at støtte dig i at være et helt og autentisk menneske både i og udenfor din ledergerning samt til at forstå og udvikle dit team og samarbejdspartnere. Enneagrammet Executive udbydes 2 gange om året. 

Kontakt os

Kontakt os