Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Classes

Vores Master Classes er en 3-dages workshop, hvor vi fordyber os i et specifikt område inden for Enneagrammet. Vi vil gå i dybden med kursets emne, og undervisningen vil veksle mellem teori, øvelser og refleksion kursisterne imellem, ligesom mediation og andre praksisser vil blive draget ind i kursusdagene.

Efter kurset vil du have en indgående viden indenfor det felt vi har beskæftiget os med, og du vil være i stand til at sætte din viden i spil i dit eget liv fremadrettet.

I øjeblikket tilbyder vi 3 Master Classes: 

ENNEAGRAMMET OG 27 UNDERTYPER
ENNEAGRAMMET OG SPIRITUALITET
ENNEAGRAMMET OG SELVVÆRD

Skal du være Enneagram Master?

Hvis du har en Enneagram Practitioner Uddannelse, så er Enneagram Master certificeringen dit næste skridt.

Du opnår certificering som Enneagram Master ved deltagelse på i alt 4 Master Classes efter eget valg. Efter gennemførelse af 4 Master Classes afleverer du en skriftlig opgave stillet af Enneagram Akademiet, og ved opfyldelse af kravene til denne opgave kan du kalde dig ”Enneagram Master”.

Ved køb af den samlede uddannelse er prisen kr. 20.000 plus moms og du opnår således en rabat på kr. 2.500,-

Kom i gang med din Enneagram Master træning nu. Kontakt os på info@henrietteclaydon.dk eller på telefon 49 49 19 49 for at tilmelde dig og indløse kursusrabatten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktik

Alle Master Classes afholdes over 3 dage, fredag fra kl. 13.00-17.00, lørdag og søndag fra kl. 9.00 til kl. 16.30 i København.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning.

Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende. 

Master Classes ledes af Henriette Claydon, Internationalt akkrediteret Enneagram-underviser, og vil bestå af en blanding af teori, øvelser, musik og refleksion.

Kontakt os

Kontakt os