Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Class

Enneagrammet og 27 undertyper

På denne Master Class vil vi dykke ned i menneskets mest primale og ældste overlevelses-strategier – nemlig vores instinkter. Disse 3 instinkter, Overlever, Sexual og Social instinktet, indeholder visdom og intelligens opsamlet gennem evolutionen, helt frem til os moderne mennesker og vores måde at leve og overleve i livet på.

Det har enorm betydning for din evne til livsduelighed og din fornemmelse af at kunne skabe og leve det liv du ønsker, at du kender til instinkterne, ligesom det er essentielt for dig der ønsker at lave dit indre arbejde og udvikle din bevidshed, at du kender til og forstår instinkternes indflydelse på din adfærd, dit fokus og din trivsel i livet.

Udover at lære de 3 instinkter godt at kende, handler denne Master Class i høj grad også om indsigterne i de 27 undertyper. Undertyperne opstår når din Enneagramtype møder instinkterne, og hvordan denne næsten alkymistiske proces enten støtter dig eller spænder ben for dig.

Sidst men ikke mindst er instinkternes betydning for dit parforhold essentielt. Instinkterne betyder faktisk mere for smidigheden og kommunikationen i dit parforhold end din type gør, og derfor kalder vi også instinkterne for Enneagrammets Kærlighedssprog.

Dit udbytte

Dit udbytte ved deltagelse på denne Master Class:

  • Præcis og dyb forståelse af de 3 instinkter og hvordan alle 3 er essentielle for et liv i balance
  • Hvilken betydning har det primære instinkt og det blinde instinkt i dit liv
  • Hvordan sætter instinkterne sig i spil i kombination med din type – det er der 27 specifikke forklaringer på
  • En klar plan for dine næste udviklings-skridt med instinkterne som er både praktisk og realistisk
  • Som noget nyt vil vi på denne Master Class arbejde fysisk og kropsligt med de 3 instinkter

Når vi arbejder med en hvilken som helst del af Enneagrammet, herunder også instinkterne, så er evnen til at strække din bevidsthed essentiel. Derfor er denne Master Class en kombination af teori, øvelser, refleksion, meditation, musik og bevægelse.

Skal du være Enneagram Master?

Hvis du har en Enneagram Practitioner uddannelse, så er Enneagram Master certificeringen dit næste skridt, og det højest mulige certificeringniveau i Enneagram Akademiet.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du tager Enneagrammet til næste niveau, kan du læse mere HER

Praktik

Denne Master Class afholdes i København:

  • Fredag den 9. december 2022 kl. 13-17
  • Lørdag den 10. og søndag den 11. december 2022 kl. 9-16

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

Afmelding kan ske uden beregning op til 14 dage før opstartsdato. Efterfølgende afmelding afregnes med 100% af den samlede pris, ligesom der ikke ydes rabat såfremt du ikke kan være med på alle datoerne.

Kontakt os

Kontakt os