Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Class

Enneagrammet og Det Healede Hjerte

Med udgangspunkt i Enneagrammet og visdommen om Emotionel Intelligens vil vi i denne Master Class træne og udforske udviklingen i din Enneagramtype mod et healet, modent, og vågent hjerte. 

Når du er emotionelt moden, betyder det at du er klar til at træde ind i en mere nænsom, kærlig og accepterende version af dig selv. Herfra kan du finde modet til at kigge på gamle traumer og rifter i hjertet, som måske stammer helt tilbage fra din barndom, og begynde arbejdet med at tilgive og heale disse. Du vil stå tilbage med et større mod til at leve det liv du drømmer om, tydelig retning, stærkere selvværd og indre ro. 

Gennem arbejdet med din types emotionelle intelligens udvikler du samtidig din kommunikation til at blive klar og tydelig, til at kunne være ærlig og direkte uden at såre nogen, og ikke mindst din evne til at mærke og udtrykke, hvad du ønsker og har brug for. 

Denne dybe indsigtsrejse i din Enneagramtype guider dig på din specifikke udviklingsvej og gennem dine egne læringskurver, som blandt andet går gennem balance i Enneagrammets streger, gennem typernes respektive Passion og Dyd, og følger det udviklingshjul, som Enneagrammet også er.

Dit udbytte

I løbet af workshoppens 3 dage, vil du få indsigt i:

  • En dyb forståelse af din emotionelle intelligens gennem Enneagrammets Passioner og Dyder
  • Din types specifikke læring og udvikling gennem Enneagrammets streger
  • Mulighed for at heale dit hjerte og slippe gamle sår og traumer. 
  • At kunne kommunikere omsorgsfuldt og samtidig tydeligt til dine omgivelser
  • At leve i endnu tættere pagt med din autenticitet og din iboende empati og omsorg – både overfor dig selv og andre

Udover Enneagrammet vil vi arbejde med den emotionelle intelligens, de 3 kommunikationsdomæner og Buddhismens Loving-kindness, og dagene er sammensat af teori, øvelser, meditationer, musik, poesi og bevægelse.

Denne Master Class ledes af Henriette Claydon, Internationalt akkrediteret Enneagramunderviser, og vil bestå af en blanding af teori, øvelser, musik og refleksion.

Skal du være Enneagram Master?

Hvis du har en Enneagram Practitioner uddannelse, så er Enneagram Master certificeringen dit næste skridt, og det højest mulige certificeringniveau i Enneagram Akademiet.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du tager Enneagrammet til næste niveau, kan du læse mere HER

Kontakt os

Kontakt os