Indholdsfortegnelse

Enneagram Master Class

Enneagrammet og Stress

Alt for mange af os har oplevet stress, udbrændthed og mentale ubalancer som angst og depression, og det har du måske også. Det er der mange grunde til lige fra pres på jobbet, over sorg og personlig krise til uforløst livspotentiale og håndtering af de mange roller, vi som moderne mennesker tror vi skal udfylde.

Det positive er, at du selv kan være med til at opbygge og vedligeholde god balance i livet, og sikre din mentale sundhed. Det starter med indsigt i dit indre landskab og din psykologi, som på sin helt særlige måde responderer på omgivelserne fordi du tænker og føler som du gør. Hver enkelt Enneagramtype har sin helt egen måde at miste balancen på og har omvendt hver sin udviklingsvej til et liv i balance.

Dit udbytte

I løbet af workshoppens 3 dage, vil du få indsigt i:

  • Hvad udløser stress og mentale ubalancer
  • Hvordan reagerer de 9 Enneagramtyper på stress og pres
  • Hvordan bliver de 9 Enneagramtyper mentalt syge
  • Hvordan du gennem indsigt og forståelse af din types psykologi kan sørge for kontinuerlig balance og trivsel
  • Hvad skal du i din type være særligt opmærksom på
  • Hvilke 9 udviklingsveje Enneagrammet stiller til rådighed
  • Konkrete redskaber og rutiner til at holde god og stærk balance i livet

Denne Master Class ledes af Henriette Claydon, Internationalt akkrediteret Enneagramunderviser, og vil bestå af en blanding af teori, øvelser, musik og refleksion.

Skal du være Enneagram Master?

Hvis du har en Enneagram Practitioner uddannelse, så er Enneagram Master certificeringen dit næste skridt, og det højest mulige certificeringniveau i Enneagram Akademiet.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du tager Enneagrammet til næste niveau, kan du læse mere HER

Praktik

Denne Master Class afholdes i København:

  • Fredag den 23. september 2022 kl. 13-17
  • Lørdag den 24. og søndag den 25. september 2022 kl. 9-16

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

Afmelding kan ske uden beregning op til 14 dage før opstartsdato. Efterfølgende afmelding afregnes med 100% af den samlede pris, ligesom der ikke ydes rabat såfremt du ikke kan være med på alle datoerne.

Kontakt os

Kontakt os