Indholdsfortegnelse

Gratis webinar - Ennegrammet og ledelse

Velkommen til et gratis webinar om Enneagrammet og ledelse

Mere end nogensinde er der brug for ledere med stærke menneskelige kompetencer, ledere der har noget på hjerte og ikke kun på hjerne.

At have noget på hjerte betyder, at du som leder ønsker at sætte dig selv og dine personlige værdier i spil. At du ønsker at dele ud af dig selv og din menneskelighed. At du har modet til at omfavne din autenticitet og vise hvem du er.

Når det kræver mod at være autentisk, så er det fordi det kalder på din sårbarhed, og sårbarhed er i min optik en super-power. Det er sårbart at stå ved sig selv og sine egne visioner, fremfor at følge strømmen og de mest populære holdninger. Det er sårbart at stå ved, at man ikke altid har alle svarene, og at man som leder også kan opleve usikkerhed og tunge dage. 

Enneagrammet fortæller om vores menneskelige psykologi, og hvordan der er stor forskel på hvor komfortable vi er med sårbarhed eller ej. Og Enneagrammet fortælle os mere præcist end noget andet værktøj, hvordan vi alle kommer til at stå i vejen for os selv, og være vores egen største forhindring i at være den leder vi drømmer om.

Aftenens underviser er Henriette Claydon, som er én af Danmarks allermest kompetente og erfarne Enneagram-undervisere. Hun underviser med indlevelse, ekspertise, humor og ikke mindst masser af anekdoter fra det virkelige liv, som gør teorien både levende og brugbar.

Datoer og praktik

Webinaret afholdes følgendende dato:

  • Mandag d. 9. januar 2022 kl. 19.00 – 20.30 
Det er gratis at deltage 
 
Det vil være en stor fornøjelse at byde dig velkommen og dele endnu mere Enneagram viden med dig, ligesom du er velkommen til at invitere gæster med til foredraget. 
 
Du tilmelder dig ved at klikke herunder: