Enneagram Master Class: “Det Emotionelle Enneagram om passioner og dyder”

Med udgangspunkt i Enneagrammet og visdommen om Emotionel Intelligens vil vi i denne Master Class træne og udforske udviklingen i din Enneagram type mod et modent, åbent og vågent hjerte.

At være Emotionelt Moden betyder, at du er villig til at træde ind i en mere nænsom, kærlig og accepterende version af dig selv. Når vi gør det, så finder vi modet til at kigge på og hele gamle sår og rifter i hjertet, måske helt tilbage til vores barndom, og det betyder at disse kan hele og tilgives. I modgift til dette arbejde får du til gengæld stærkere selvværd og indre ro.

Hver type i Enneagrammet har sin specifikke vej at gå, sine egne læringskurver og udviklingspunkter, som blandt andet går gennem balance i stregerne, gennem typernes respektive passion og dyd, og følger det udviklingshjul, som Enneagrammet også er.

Dit udbytte

Dit udbytte ved deltagelse på denne Master Class:

  • Udvikling af evnen til tydeligt og klart at udtrykke hvem du er og hvad du har brug for
  • Smidig kommunikation som er direkte og ærlig uden at såre eller kompromittere vores relationer
  • At leve i endnu tættere pagt med din autenticitet og din iboende empati og omsorg – både overfor dig selv og andre

Udover Enneagrammet vil vi arbejde med den emotionelle intelligens, de 3 kommunikations-domæner og Buddhismens Loving-kindness, og dagene er sammensat af teori, øvelser, meditationer, musik, poesi og bevægelse.

Praktik

Denne Master Class afholdes over 3 dage, fredag den 18., lørdag den 19. og søndag den 20. september 2020 fra kl. 9-16:30. Det afholdes i København, nærmere information følger.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

Kontakt os

Date

18. - 20. sep 2020
Expired!

Time

9:00 am - 4:30 pm

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”