Indholdsfortegnelse

Henriette Claydon

Jeg hedder Henriette Claydon og har siden jeg var teenager været bevidst om, at vi mennesker indeholder og formår så uendelig meget mere, end vi ofte aner eller formår at sætte i spil. At der ikke er grænser for, hvad vi kan og hvad vi formår at skabe. Men også, at vi har psykologiske mønstre og fysisk adfærd, som ikke altid støtter os, at vi har vaner og overbevisninger, som står i vejen for, at vi kan være det menneske vi dybest set er.

Det har altid været vigtigt for mig at leve et meningsfyldt liv, også selvom det kan betyde svære valg, kræve stort mod og evnen til at slippe det komfortable og forudsigelige i livet. Og det er min absolutte mission og kald at være formidler af de indsigter og den visdom der kan være katalysator for at andre kan gøre det samme. At vokse, lære, strække og udvikle sig til at skabe det liv, det job, den leder-gerning, som giver alle mest mening.

Siden 2003 har jeg studeret, arbejdet med og undervist i Enneagrammet, som uden sammenligning er det stærkeste værktøj jeg kender til menneskelig udvikling og indfrielse af kompetencer. Jeg driver Enneagram-skolen ”Enneagram Akademiet” ligesom jeg træner og rådgiver erhvervsledere i personlig og autentisk ledelse.

Jeg er uddannet i Enneagrammet hos nogle af verdens primære og mest anerkendte læremestre på deres felt:

  • The Enneagram Institute i New York ved Don Riso og Russ Hudson
  • CP Enneagram Academy ved Beatrice Chestnut og Uranio Paes
  • Changeworks ved Tom Condon
  • New Ventures West ved James Flaherty

Jeg er internationalt akkrediteret Enneagram underviser ved IEA Global. Dertil er jeg uddannet PCC Integral Coach hos James Flaherty og New Venture West i San Francisco, ligesom jeg har siddet i fakultetet hos Mundo Eneagrama, samt holdt oplæg på både den nationale og internationale Enneagram Konference.

Kontakt os

Kontakt os