De Menneskelige Instinkter – en Enneagram Master Class om de 3 instinkter og 27 undertyper

På denne Master Class vil vi dykke ned i menneskets mest primale og ældste overlevelses-strategier – nemlig vores instinkter. Disse 3 instinkter, Overlever, Sexual og Social instinktet, indeholder visdom og intelligens opsamlet gennem evolutionen, helt frem til os moderne mennesker og vores måde at leve og overleve i livet på.

Det har enorm betydning for din evne til livsduelighed og din fornemmelse af at kunne skabe og leve det liv du ønsker, at du kender til instinkterne, ligesom det er essentielt for dig der ønsker at lave dit indre arbejde og udvikle din bevidshed, at du kender til og forstår instinkternes indflydelse på din adfærd, dit fokus og din trivsel i livet.

Udover at lære de 3 instinkter godt at kende, handler denne Master Class i høj grad også om indsigterne i de 27 undertyper. Undertyperne opstår når din Enneagram-type møder instinkterne, og hvordan denne næsten alkymiske proces enten støtter dig eller spænder ben for dig.

Sidst men ikke mindst er instinkternes betydning for dit parforhold essentielt. Instinkterne betyder faktisk mere for smidigheden og kommunikationen i dit parforhold end din type gør, og derfor kalder vi også instinkterne for Enneagrammets Kærlighedssprog.

Dit udbytte
Dit udbytte ved deltagelse på denne Master Class:

  • Præcis og dyb forståelse af de 3 instinkter og hvordan alle 3 er essentielle for et liv i balance
  • Hvilken betydning har det primære instinkt og det blinde instinkt i dit liv
  • Hvordan sætter instinkterne sig i spil i kombination med din type – det er der 27 specifikke forklaringer på
  • En klar plan for dine næste udviklings-skridt med instinkterne som er både praktisk og realistisk
  • Som noget nyt vil vi på denne Master Class arbejde fysisk og kropsligt med de 3 instinkter

Når vi arbejder med en hvilken som helst del af Enneagrammet, herunder også instinkterne, så er evnen til at strække din bevidsthed essentiel. Derfor er denne Master Class en kombination af teori, øvelser, refleksion, meditation, musik og bevægelse.

Praktik
Denne Master Class ledes af Henriette Claydon, Internationalt akkrediteret Enneagram-underviser, og vil bestå af en blanding af teori, øvelser, musik og refleksion. Den afholdes fredag den 25., lørdag den 26. og lørdag den 27. juni 2021 fra kl. 9:00 til kl. 17:00 i København, nærmere information følger.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

KLIK HER for tilmelding

Date

25. - 27. jun 2021
Expired!

Time

9:00 am - 5:00 pm

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”