Enneagram Master Class: “Den Indre Kritiker”

Den Indre Kritiker

På denne Master Class går vi på opdagelse i typernes indre dialog, som er den stemme, der ganske ubemærket styrer de komplekse psykologiske dynamikker, der lægger bag din adfærd og din opfattelse af verden omkring dig.

Vi har alle en indre kritiker, en indre observatør, en indre målestok eller et Super-Ego, som Freud kaldte det. Det er en iboende psykologisk kodning eller aftryk i din personlighed, der viser sig som et indre lydspor eller en kommentator, der fortæller dig hvornår du gør det godt eller hvornår du ikke gør det godt. Forståelsen af denne mekanisme giver oftest en både holistisk og dyb indsigt i typernes indre landskab og dermed vores syn på verden, og giver samtidig adgang til langt større selvaccept og kærlig medfølelse med andre.

I løbet af workshoppens 3 dage, vil du få indsigt i:

  • Det psykologiske ”print” eller ”aftryk”, som din type drives af
  • Typernes indre dynamik og afledte automatismer
  • Hvad er et Super-ego eller den indre kritikker
  • Hvilke indre konflikter eller restriktive mønstre skaber din indre kritikker
  • Hvad er anti-doterne og hvordan modvirker vi disse indre mønstre
  • Hvordan det er gennem indsigt og forståelse af disse dybe psykologiske mønstre, at du finder omsorg, medfølelse og frigørelse fra din indre spændetrøje

Praktik
Denne Master Class ledes af Henriette Claydon, Internationalt akkrediteret Enneagram-underviser, og vil bestå af en blanding af teori, øvelser, musik og refleksion. Den afholdes fredag den 10., lørdag den 11. og lørdag den 12. september 2021 fra kl. 9-17.00 i København, nærmere information følger.

Prisen er kr. 4500,- plus moms. Inklusiv i prisen er naturligvis dine materialer og fuld forplejning. Deltagelse forudsætter at du har gennemført vores Enneagram Grunduddannelse eller tilsvarende.

KLIK HER for tilmelding

Date

10. - 12. sep 2021
Expired!

Time

9:00 am - 5:00 pm

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”