LifeTalks: “Det Emotionelle Enneagram”

Den 11. maj 2020

At arbejde med din emotionelle intelligens og åbne dit hjerte fuldt beskriver vejen til det første spirituelle gennembrud på din udviklingsrejse. At kende og turde stå med dine følelser og din sårbarhed på godt og ondt, at lade dig lede og guide gennem dine følelsers visdom er det vi kalder Emotionel Modenhed.

I Enneagrammets termer arbejder vi med typernes Passioner og Dyder, som viser os vejen fra et hjerte der kan være tvivlende, utrygt, lukket, afvisende, grådigt eller forslået til et åbent hjerte der lever gennem tillid, empati, kærlighed, skønhed, glæde og storhed.

Aftenens udbytte for dig:

  • Hvad betyder begreberne Passioner og Dyder
  • Hvordan arbejder vi med vores emotionelle udvikling
  • Hvilke perspektiver inviteres du ind i, når du åbner dit hjerte

 

Praktik, priser og betingelser:

LifeTalks afholdes fra kl. 18-20:30 hos:

Sofias Hus
Godthåbsvej 6A
2000 Frederiksberg

Lokalerne ligger i baggården, ring på ved porten for at komme ind.

Prisen er kr. 175,- pr aften og kr. 800,- for et årskort.

Er du forhindret i at deltage, skal du afmelde dig enten via NemTilmeld eller på mail: info@henrietteclaydon.dk senest 24 timer før arrangementets begyndelse. Ved manglende afbud vil du blive efterfaktureret et gebyr for udeblivelse på kr. 150,-

Date

11. maj 2020
Expired!

Time

6:00 pm - 8:30 pm
Category

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”