LifeTalks: “Det Spirituelle Enneagram”

Den 17. juni 2020

Fra mit perspektiv er vi alle spirituelle væsner, det er blot ikke os alle der inkluderer det i vores bevidste liv. At vælge et liv med indre arbejde, med praksisser det støtter din bevidsthed og din evne til at leve vågent, betyder for mig at spiritualiteten automatisk skal have en plads.

I Enneagrammet handler spiritualiteten blandt andet om begrebet ”Holy Ideas” som beskriver en række højere bevidstheds kapaciteter, som er på en og samme tid er menneskelige og universelle. Det er universelle sandheder som ikke kun beskrives i Enneagrammet men også i andre religioner og filosofier, og Enneagram-typerne har adgang til hver deres version af disse højere livsperspektiver.

Aftenens udbytte for dig:

  • Hvad er Holy Ideas og hvad er typernes Fixering
  • Hvordan kan du bruge din Holy Idea som en indre guide til udvikling
  • Hvilke kollektive kapaciteter og visdomme får du adgang til, når du arbejder med din spiritualitet

Praktik, priser og betingelser:

LifeTalks afholdes fra kl. 18-20:30 hos:

Sofias Hus
Godthåbsvej 6A
2000 Frederiksberg

Lokalerne ligger i baggården, ring på ved porten for at komme ind.

Prisen er kr. 175,- pr aften og kr. 800,- for et årskort.

Er du forhindret i at deltage, skal du afmelde dig enten via NemTilmeld eller på mail: info@henrietteclaydon.dk senest 24 timer før arrangementets begyndelse. Ved manglende afbud vil du blive efterfaktureret et gebyr for udeblivelse på kr. 150,-

Date

21. jun 2020
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm
Category

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”