Indholdsfortegnelse

Enneagram Leadership

Leder-uddannelse med fokus på mennesket

På Enneagram Leadership-uddannelsen har vi samlet alle de bedste psykologiske indsigter, adfærdsforståelser og udviklingsveje fra Enneagrammet og sat det sammen med en række stærke værktøjer til at styrke dit personlige lederskab, dine menneskelige kompetencer som leder og din smidighed til at navigere i både den professionelle og private kompleksitet som menneske.

Enneagrammet fortæller os, at vi allerede har alle de kompetencer, vi har brug for, for at skabe personligt lederskab og for at yde og mærke både bidrag og mening gennem den vi er. Denne uddannelse er designet til at give dig indsigter, forståelse og bevidsthed om din identitet som leder, og give dig værktøjerne til at opdage, omsætte og videreudvikle dine ledelses-kompetencer.

Uddannelsens 4 grundprincipper

Denne lederuddannelse står på et fundament af 4 grundprincipper, som vi tror på er væsentlige, når du skal styrke og udvikle dine lederkompetencer.

Selvindsigt
Du skal kunne se og forstå dig selv, så du kender din lederidentitet, og ikke mindst så du kan undgå at komme til at stå i vejen for dig selv. Selvindsigt giver os samtidig evnen til langt bedre at kunne forstå andre, og dermed at kunne møde dine medarbejdere så smidigt som muligt.

Bevidsthed
For at kunne omsætte dine kompetencer til praksis, har du brug for at styrke din bevidsthed, din menneskelige vågenhed. Det udvikler din evne til at navigere i kompleksiteter, at respondere, kommunikere og lytte med nærvær og empati, og til at holde din egen indre balance.

Followship
For at få dine medarbejdere til at følge efter dig og skabe engagement, skal du vide, hvorfor du er leder, og hvilken rejse du ønsker at invitere teamet med på.

Integration
Integration kræver praksis. Det betyder, at du som deltager på uddannelsen modtager forskellige personlige øvelser og professionelle værktøjer, så du kan omsætte din læring og kompetencer i dit liv både professionelt og privat.

Værktøjer og metode

De værktøjer som du vil modtage og lære er udvalgt til at støtte uddannelsens 4 grundprincipper. Disse værktøjer er:

 • Enneagrammet
 • Niveauerne for selvindsigt og Niveauerne for integration
 • Compassion in Action
 • Kommunikations-domæner
 • Meditation og bevidstheds-praksis

Gennem hele uddannelsen veksler undervisningen mellem teori, øvelser, refleksion og sparring, ligesom du mellem modulerne arbejder med dine personlige praksisser og cases.

Dertil modtager du 2 personlige coaching-sessioner ved Henriette Claydon. Disse sessioner handler om at give dig så meget støtte i din personlige udvikling og i integrationen af værktøjer som muligt.

Hvem er denne uddannelse designet til?

Denne uddannelse er designet til dig, der er leder, ønsker at blive leder, er selvstændig erhvervsdrivende eller på anden måde arbejder med ledelse eller udvikling af ledere. Det er en leder-uddannelse sammensat med fuldt fokus på mennesket, både dig selv som leder og de mennesker du arbejder sammen med.

Vi påvirker kontinuerligt hinanden som mennesker, og det gør du også som leder. De dele af dig, som har allerstørst indflydelse på, om du kan skabe followship blandt dine medarbejdere, kolleger, peers og kunder handler dels om din personlighed – og hvordan den kan komme til at stå i vejen for din lederstil og dine resultater – og dels om, hvorvidt du kan fortælle, hvorfor du er leder. Det er denne uddannelse designet til at træne dig i.

Datoer 2023

 • Modul 1 
  Fredag den 3. – søndag den 5. februar 2023
 • Modul 2
  Fredag den 10. – søndag den 12. marts 2023
 • Modul 3
  Fredag den 21. – søndag den 23. april 2023
 • Modul 4
  Fredag den 12. – søndag den 14. maj 2023
 • Modul 5
  Fredag den 2. – søndag den 4. juni 2023

Alle undervisningsdage afholdes hos:

ViaBiler
Axel Kiers Vej 13
8270 Højbjerg

Alle coaching sessioner foregår via Zoom. Coaching session 1 foregår mellem modul 1 og modul 2, coaching session 2 foregår mellem modul 3 og modul 4.

Form og praktik

Uddannelsen består af i alt 5 moduler á 3 dages varighed alle dage fra kl. 9:00 til kl. 16:30. Der er fuld forplejning på undervisningsdagene inklusiv frokost og pauseforplejning.

Udover 2 coachingsessioner tilknyttes du en læringsgruppe, hvor I arbejder sammen om cases og læringen på uddannelsen. Og mellem hvert modul modtager du en video med uddybende indsigter og perspektiver.

Din primære underviser er IEA-akkrediteret Enneagram-underviser Henriette Claydon, ligesom du vil møde en række spændende og erfarne gæsteundervisere.

Prisen er kr. 45.000,- plus moms. Inklusiv i prisen er undervisnings-materialer, bogpakke, coaching-sessioner, personlige praksisser samt den afsluttende certificering.

Kontakt os

Ønsker du en afklarende samtale?

Har “Enneagram Leadership” fanget din interesse, og overvejer du, om det er den rette uddannelse for dig at deltage på? Så kan du booke en gratis og uforpligtende telefonsamtale med Henriette.