Indholdsfortegnelse

Lederens Enneagram

Datoer og praktik

Foredrags-rækken kommer til:

  • Aalborg, torsdag d. 19. maj 2022
Foredraget afholdes fra kl. 17.30-20:00 og det er gratis at deltage. Du tilmelder dig foredragene ved at klikke herunder:

Et gratis foredrag for den moderne leder

Langt de fleste ledere jeg samarbejder med, vil sige, at den mest komplekse del af jobbet er at lede sine medarbejdere. Og det kan jeg godt forstå. For vi mennesker er komplekse skabninger, og det kræver helt særlige egenskaber og kapaciteter at stille sig forrest, og lede en gruppe mennesker. 

Derfor skal du som leder også styrke og udvikle dine egne menneskelige kompetencer og indsigter. Du skal vide hvem du selv er, for succesfuldt at kunne lede andre. Du skal have en vision for, hvilken leder du ønsker at være – ikke bare fagligt, men også menneskeligt. 

Og det kræver mod at vise sin menneskelighed frem, at turde stå i sin egen sårbarhed. Men det er lige her forskellen findes mellem det smidige og det slidsomme ledelsesarbejde. 

Kom og lyt med når jeg holder foredraget “Lederens Enneagram”, og få indsigt i både din egen og dine medarbejderes menneskelighed. Og opdag også, hvordan du måske selv er kommet til at stå i vejen for den leder, du ønsker at være.

Dit udbytte

Du vil på foredraget få indsigt i:

  • Din personlige lederstil med de styrker og faldgruber, der findes her  
  • Vigtigheden af at du kender dit “hvorfor” som leder
  • Hvordan kultiverer du de bedste menneskelige kompetencer hos dig selv?

Praktik

Foredraget afholdes fra kl. 17.30-20.00 og det er gratis at deltage.

Foredrags-rækken kommer til:

  • Aalborg, torsdag d. 19. maj 2022
Du tilmelder dig ved at klikke herunder:

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få gevinster af at lære om Enneagrammet, eller få yderligere praktisk information, så kontakt os endelig på telefon 49 49 19 49 eller skriv på mail info@henrietteclaydon.dk