Gratis online foredrag om de 9 typer

Velkommen til et gratis foredrag om Enneagrammet og om de 9 typer. En aften, hvor du vil få indsigt ikke kun i de 9 typer, men også i den psykologi, som ligger bag både Enneagrammet og de 9 enkelte typer.

Uanset om du kender til Enneagrammet eller ej, uanset om det er første gang du skal introduceres for dette fantastiske værktøj, eller om du gerne vil lytte med, fordi du overvejer at dykke endnu dybere ned i Enneagrammt, så indeholder denne aften noget til dig.

DU FÅR
På aftenen vil du få indsigt i:

  • De 9 typer og den bagvedliggende psykologi
  • Hvordan hver type kan komme til at stå i vejen for sig selv
  • Hvordan hver type har en unik udviklingsvej til bedre balance
  • Hvordan du kan komme videre med din egen udvikling og hvordan du kan dygtiggøre dig inden for Enneagrammet, hvad enten formålet er dybere selvindsigt, indsigt i menneskelige dynamikker som leder, specialisering i Enneagrammet som coach, eller noget helt fjerde.

PRAKTIK OG TILMELDING
Aftenen afholdes online torsdag den 3. juni 2021 kl. 19:00-20:30.

Når du tilmelder dig modtager du et direkte link til eventet som afholdes på Zoom, ligesom du efterfølgende eventet, vil modtage en mail med tak for din deltagelse og særtilbud til deltagerne på denne aften. Deltagelsen er gratis og du tilmelder dig ved at klikke HER.

Det vil være en stor fornøjelse at byde dig velkommen og dele endnu mere Enneagram viden med dig, ligesom du er velkommen til at invitere gæster med til foredraget.

Date

03. jun 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 8:30 pm
Category

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”