Gratis webinar “Ennegrammet og ledelse”

Mere end nogensinde er der brug for ledere med stærke menneskelige kompetencer, ledere der har noget på hjerte og ikke kun på hjerne.

At have noget på hjerte betyder, at du som leder ønsker at sætte dig selv og dine personlige værdier i spil. At du ønsker at dele ud af dig selv og din menneskelighed. At du har modet til at omfavne din autenticitet og vise hvem du er.

Når det kræver mod at være autentisk, så er det fordi det kalder på din sårbarhed, og sårbarhed er i min optik en super-power. Det er sårbart at stå ved sig selv og sine egne visioner, fremfor at følge strømmen og de mest populære holdninger. Det er sårbart at stå ved, at man ikke altid har alle svarene, og at man som leder også kan opleve usikkerhed og tunge dage. ⠀⠀

Enneagrammet fortæller om vores menneskelige psykologi, og hvordan der er stor forskel på hvor komfortable vi er med sårbarhed eller ej. Og Enneagrammet fortælle os mere præcist end noget andet værktøj, hvordan vi alle kommer til at stå i vejen for os selv, og være vores egen største forhindring i at være den leder vi drømmer om.

Tilmeld dig mit gratis webinar om “Enneagrammet og Ledelse” torsdag den 14. oktober 2021 kl. 19:00-20:30, og oplev hvordan Enneagrammet kan gøre en forskel for dig, dit lederskab og dine medarbejdere. Du kan tilmelde dig ved at klikke HER.

Date

14. okt 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 8:30 pm
Category

BLIV ENNEAGRAM EXPLORER

Følg med os dybere ind i Enneagrammet

I Explorers-fællesskabet dykker vi ned og udforsker indsigter, emner, visdom, aktuelle debatter og nyheder fra Enneagrammets verden. Kom med til webinars og live sessions, og få først-til-kursus privilegier og Explorer-rabatter. Helt gratis!

Læs mere om ”Enneagram Explorers”