#17 – Om vigtigheden af selvkærlighed

Lyt med og hør hvad selvkærlighed egentlig er, og hvordan du arbejder dig henimod at elske og anerkende dig selv, uanset hvem du er eller hvordan du lige nu har det med dig selv. 

#16 – Brevkasse – Når sårbarheden kræver mod

Lyt med når vi modtager brev fra Betina, som er type 8 i Enneagrammet og ønsker råd og værktøjer til at håndtere frygten for at blive svigtet, og samtidig ønsker sig mere mod til at stå i sin sårbarhed. 

#14 – Vejen ud af depression

Min fortsatte beretning om, hvordan depression var en følgesvend i mit liv gennem mere end 10 år, og hvilke vigtige læringer og indsigter, der hjalp mig tilbage på rette kurs og ikke mindst til bedre indre balance. 

#13 – Når depressionen rammer

Lyt med til min personlige beretning om, hvordan og hvorfor en depression rammer i mit liv som 30-årig, og få indblik i, hvordan en depression ser ud indefra.

#12 – Mere om din indre kritiker

I anden del af 2 fortsætter vi vores snak om den indre kritiker. At kende din indre kritiker er en essentiel del af at kunne udvikle dig og blive fri af den indre fastlåsthed.

#11 – Om din indre kritiker og sabotør

I denne første del af 2 taler vi om den psykologiske og meget styrende del af vores personlighed, som vi kalder for den indre kritiker. Den del af din personlighed, som holder dig fast i gamle unyttige mønstre og i mange sammenhænge afholder dig fra at leve det liv du ønsker. 

#10 – Om at være i følelsernes vold

Denne uge er der brevkasse og vi skal høre om Louise, som er Enneagramtype 4 og som gerne vil lære at slippe det indre følelsesmæssige drama, som hun oplever at bliver revet med af. Og så skal vi tale om, hvad vi alle kan lære af de fine 4’ere. 

#9 – Om tilgivelsen af os selv

Vi fortsætter samtalen om tilgivelse, denne gang tilgivelsen af os selv. For at kunne skabe accept og rummelighed overfor os selv som hele og samtidig ufuldkomne mennesker, så skal tilgivelsen tages med på livsrejsen. 

#8 – Om kunsten at tilgive

Hvorfor skal man tilgive? Hvordan tilgiver man og skal alt tilgives? Denne episode handler om, hvad vi kan opleve af hændelser, som senere kræver vores tilgivelse for at vi som menneske kan hele og komme godt videre.