Indholdsfortegnelse

Nu kan du gå til Enneagram

Velkommen til Enneagram Akademiets Advanced studies.

Kender du følelsen efter et endt kursus, hvor du har gjort dig store indsigter, har været en del af et skønt fællesskab og for alvor har opbygget en appetit på at vide mere, lære mere, udvikle dig mere? Men kurset er slut. Du skal selv tage den herfra. 

Vores erfaring er, at det er lige her rigtigt mange mennesker går i stå i deres selvudvikling, på trods af gode intentioner og ønsket om fortsat udvikling. For det kan føles dyrt og tidskrævende at lade det ene kursus erstatte det næste, det kan blive for svært at fastholde den motivation, kontinuitet og inspiration der skal til, og det kan endda føles ensomt.

Vores mission er at være din bedste støtte og inspiration på udviklingsvejen, og derfor har vi udviklet Enneagrammet Advanced. Med et solidt afsæt i Enneagrammets enorme visdom har hvert modul et specifikt emne eller teoretisk område, som vi dykker ned i og træner sammen, ligesom du får tips og inspiration til at arbejde videre og integrere indsigterne i dit eget liv.

Vi afholder 10 Advanced moduler årligt, og du kan frit vælge det eller de moduler som interesserer dig og er mest relevante for netop din udviklingsrejse. 

Modulerne foregår online ca. hver 6. uge, lørdage fra kl. 10-15. To gange om året sætter vi ekstra fokus på fællesskabet og inviterer til et modul, hvor vi mødes fysisk. Fordi dette er Advanced-niveau forudsætter deltagelse, at du har modtaget undervisning i Enneagrammet som minimum svarende til en grunduddannelse/2-4 dage. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

PS: Du er altid velkommen til at kontakte os på info@henrietteclaydon.dk eller på telefon 49 49 19 49 for at høre mere eller få svar på dine spørgsmål

Dine muligheder

Hvis du har lyst til at gå til Enneagram, har du 3 muligheder for at deltage.

Enkelt modul

kr 695 ekskl. moms
 • For dig, der er nysgerrig
 • Vælg det modul, du synes er allermest spændende og så er du igang

5-turs klippekort

kr 2995 ekskl. moms
 • For dig, der er klar til mere
 • Du vælger frit de 5 moduler, du ønsker
 • Du sparer 14% af prisen på enkeltmodulerne
Populær

Klippekort PRO

kr 3995 ekskl. moms
 • For dig, der ønsker kontinuitet og struktur i din selvudvikling
 • Adgang til optagelser af dine 5 valgte moduler, så du kan se eller gense det hele i dit eget tempo
 • Du modtager konkrete praksisser og tips til vedlighold af din udvikling frem til næste modul
 • Du får Enneagram Akademiets officielle stempel som “Aktiv Enneagram Praktiserende”

Kontakt os

Enkelt modul

Ganske uforpligtende og helt op til dig. Ved køb af et enkelt modul kan du helt frit vælge hvilke modul(er), du ønsker at deltage i. Du køber adgang fra gang til gang, og deltager præcist i det omfang der passer ind i dit skema.

Enkelt modul: 695 kr.

5-turs klippekort

Her får du en klippekortsordning, hvor du sparer 14% af prisen på enkeltmodulerne. Det er helt valgfrit, hvilke moduler du vil deltage på, og du tilmelder dig med din personlige klippekortskode, som du får tilsendt ved køb af kortet. Med et klippekort får du fleksibiliteten til kun at deltage i de moduler, du synes er allermest spændende og så til en rigtig god pris. Klippekortet er gyldigt 1 år fra købsdato. 

Klippekort: 2995 kr. 

Klippekort PRO

Et PRO klippekort er for dig, der gerne vil lave et fuldt commitment til den kontinuitet selvudvikling kalder på. Det er for dig, der gerne vil have det hele serveret, så det eneste du skal bekymre dig om, er at lave dit eget indre benarbejde. Klippekort PRO er en engangsbetaling og gyldigt 1 år fra købsdato.

Med et klippekort PRO får du:

 • Opfølgende mail
 • Adgang til optagelser af dine 5 valgte moduler, så du kan se eller gense det hele i dit eget tempo
 • Praksiskatalog, som er et overblik over en række udvalgte praksisser, hvordan man laver dem og hvordan de kan støtte dig i din udvikling.
 • Enneagram Akademiets officielle stempel som “Aktiv Enneagram Praktiserende” til brug på f.eks. din hjemmeside, din LinkedIn profil, email signatur o.a. Dette modtager du efter gennemførelse af dine 5 valgte moduler.

Abonnement: 3995 kr.

Kommende Advanced Classes

Vi har en række spændende Advanced Classes klar til dig. Klik her for at se oversigten.

Kommende Advanced Classes

Vi har en række spændende Advanced Classes klar til dig. Klik her for at se oversigten.